Blog


De Quooker

Do 30 Maart 2023

De Quooker

Wel of niet kopen? We worden gebombardeerd met kreten uit de media en weten niet meer wat we moeten geloven. Er wordt ons veel gevraagd of het energiezuinig is, en of het de investering waard is. We willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw keuken op maat.

Het is een feit dat een Quooker veel zuiniger is dan een gewone CV-ketel of keukenboiler. Na een overstap van keukenboiler naar Quooker-combi bespaar je zo'n 750 kWh per jaar uit (2 persoons-huishouden). Nou reken maar uit! Dat scheelt enorm veel op je energierekening. Bovendien kun je met de Quooker altijd per kopje water tappen, wat betekent dat je niet langer een waterkoker hoeft te vullen, te laten koken en te wachten op het juiste moment. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar ook tijd.

Is een maatwerk keuken betaalbaar?

Ma 13 Maart 2023

Bent u op zoek naar een keuken die perfect bij uw wensen past? Dan heeft u vast al wat research gedaan en u afgevraagd: is een keuken op maat duur? Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig als u zou denken. Het is namelijk afhankelijk van een aantal factoren.

Wat veel mensen niet weten, is dat het op maat maken van een keuken vaak niet eens het duurste aspect is. Feit is dat een keuken vooral in prijs oploopt door de apparatuur en het werkblad. Wanneer u hier rekening mee houd kan een keuken op maat dus zeer betaalbaar blijven. 

De Zwarte Keuken

Ma 13 Maart 2023

U bent op zoek naar een keuken die volledig bij uw stijl past. Misschien bent u wel geïnteresseerd in de zwarte keuken, die de laatste tijd erg populair is. Terecht, want met een chique en stijlvolle zwarte keuken maakt u echt een statement. Stelt u zich eens voor: u loopt uw keuken binnen en ziet de prachtige zwarte keuken staan. Het voelt als thuiskomen in een luxe en stijlvolle omgeving. Zo'n keuken laat indruk achter op uw gasten, en geeft een gevoel van eigenwaarde en trots.

Waar plaatst u de afzuiging?

Ma 13 Maart 2023

U bent op zoek naar de perfecte keuken op maat. Een goede afzuiging is een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Het is namelijk essentieel om de lucht in uw keuken schoon en fris te houden. Maar waar plaatst u de afzuiging? In deze blog gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de bouwtechnische mogelijkheden. Soms is het niet mogelijk om een afzuigkap in het plafond te plaatsen vanwege bijvoorbeeld een betonnen constructie. In dat geval kan het plaatsen van een afzuigkap direct boven de kookplaat de beste optie zijn.

Hulp nodig?